BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 21, 2010

Apa penghujung citer nih??

Korang ada tgok Asmaradana yg ditayangkan kat slot samarinda kat TV3 tu tak?? Aku mmg minat kat drama nie..sedih tengok Azizah(Tiz) tak kawen ngan Amran (Shaheizy Sam).







Tiz Zaqyah



Shaheizy Sam



Iqram



Puteri Sarah Liyana..


Walaupun episod minggu nie watak Amran cam jahat je..sebab die nak balas dendam kat family Norish..tapi..aku tetap kasihan kat Amran..setelah apa yang Amran lalui sebelum nie..korang rasa last2 citer nie macam mana?? Adakah Amran akan masok penjara..atau..Amran masok hospital sakit jiwa..atau Amran mati..hrmmm..

3 comments:

nabilah_2908 said...

xnk la msuk penjara...myb msuk hospital gila..tk pun mati..huhu..
infra hodings lak akan jath ke tangan mimi..;)


slm kenal dari nabilah...(^_^)

ageeba said...

maok shahir kawen ageeba!! haha

Ayfa said...

nabilah..hahaha..apesal plak infra jatuh kat tgn mimi??kot2 infra holding tu die wasiat kat azizah..hahaha..

gee..xda knk mngenak lu jak..