BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 26, 2010

His name is...MERLIN...

Kegilaan trhadap ahli sihir muda ini makin berleluasa..mwahahaha!! Saya pakai kereta api stim..sbb tu lah lmbat cket nak catch up..haha..bru sedar yg Merlin ni best tyme tgok 1st epsd Merlin siri ke-2,The beauty n the beast part 1..syok giler tgok..smpai tak ingat nak mkn mlm..hahaha..Merlin kat Tv3 awal cket dri Merlin kat Hallmark..spatutnya Hallmark lah yg ptut cpt..haha..but..who cares..asalkan ada..

Dari kiri:Gaius(Pakcik Merlin),Arthur(bestfriend Merlin),Merlin,King Uther,Lady Morgana n Gwen..

Adohh!!Merlin tv series sudah mnjadi ketagihan saya..nahahaha..tak sabar nak tgok pghujung siri ke-2 sbb Lady Morgana yg cun melecun akan brubah jdi pngkhianat dan Merlin dgn bodohnya melepaskan Naga yg mnyimpan takdir hidup Merlin..hahaha..


nah..kiut tak naga nie??hahahaha...kalau naga nie ngamok lagi kiut..hahaha!!

4 comments:

ageeba said...

ko nangga merlin? hahaha, aku x layan cita ya.

Ayfa said...

best do cta merlin..ku suka lady morgana..kck do..hahaha!!
naga ya g ku suka..hahaha!!

nursarah said...

aku pun dah addict ngan citer nih..adei

Ayfa said...

best kan nursarah??haha..tak sabar nak tgok epsod sterusnya..